call_for_makers.png
 
Background_transp.png

CALL FOR MAKERS

Maker Faire Gent zoekt creatieve en enthousiaste Makers die niet bang zijn om vooruit te kijken! Van designers tot hackers, robotbouwers tot kunstenaars, software ontwikkelaars, futuristen, recyclers en van amateurs tot professionals. Iedereen die actief bezig is met dingen creëren, is welkom om zijn/haar projecten te laten zien aan een groot publiek.

Je kan iets tentoonstellen, maar het is ook mogelijk om een keynote speech of een workshop te geven. Of een wedstrijd tussen robots te organiseren! Of …!

UPDATE 12.02.2019:
De inschrijving voor Makers is intussen afgesloten. Makers die zich ingeschreven hebben, worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht of ze al dan niet toegelaten worden.


 
 
call_for_builders.png
 
Background_transp.png

CALL FOR BUILDERS

Vanaf maart 2019 organiseren we heel wat building days en weekends. Zo bouwen we de Faire alsook het Maker Café letterlijk eigenhandig op! Een toog, tafels en stoelen, zeteltjes, de standen voor de Makers, … We maken het allemaal zelf, maar we hebben jouw hulp nodig.

Ben je handig of sterk en wil je graag deelnemen aan onze buiding days, laat het ons weten via dit inschrijvingsformulier.

UPDATE 30.04.2019:
De inschrijving voor Builders is intussen afgesloten.


 
 
call_for_volunteers.png
 
Background_transp.png

CALL FOR VOLUNTEERS

We zijn op zoek naar vrijwilligers!
Runners, kassamedewerkers, stewards, …
Zonder hen, geen Maker Faire.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen, makers te leren kennen en mee te lopen met een festival? Laat het ons weten via dit inschrijvingsformulier.

UPDATE 30.04.2019:
De inschrijving voor Volunteers is intussen afgesloten.