CALL FOR MAKERS IS GEOPEND

 
20181221-foto.jpg

Maker Faire Gent zoekt creatieve en enthousiaste Makers die niet bang zijn om vooruit te kijken! Van designers tot hackers, robotbouwers tot kunstenaars, software ontwikkelaars, futuristen, recyclers en van amateurs tot professionals. Iedereen die actief bezig is met dingen creëren, is welkom om zijn/haar projecten te laten zien aan een groot publiek.

Je kan iets tentoonstellen, maar het is ook mogelijk om een keynote speech of een workshop te geven. Of een wedstrijd tussen robots te organiseren! Of …!

Kortom, ben je een maker, een groep makers of een maker-related organisatie en wil je jouw projecten tonen, laat het ons weten via dit inschrijvingsformulier. We bekijken alle aanvragen met evenveel aandacht. Ook bedrijven zijn welkom!

DEEL DIT BERICHT:

 
Valerie Van der Speeten